În runda cu numărul 6 a Ligii de Tineret respectiv a Ligii Elitelor U17, echipele Academiei UTA au jucat împotriva celor de la Csikszereda, pe teren propriu. Ambele partide au revenit juniorilor noștri, cu același scor, 3-0.

În Liga de Tineret, Alexandru Gaica, Adrian Unguru și Costel Bogoșel au trimit în teren un prim 11 format din Bîrlădeanu, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai intrat pe parcurs: Mitu, Covaci, Mircea, Caia, Temian. Popa și Ristin au marcat în prima repriză pentru ca în finalul partidei oaspeții să își înscrie în proprie poartă.

În al doilea meci al zilei de duminică, grupa U17 antrenată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș s-a impus cu același scor, prin golurile marcate de Purdescu și Bădău (2). UTA a evoluat în componența: Burtic – Joldea, Purdescu, Fukenhauze, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vâlcu, Bercea, Olăroiu, Kyrycsenko. Au mai jucat: Blaga, Gaia, Aslău, Maghiar, Murgu.

Cu o zi mai devreme, tot pe Arena „Motorul“, echipa U16, pregătită de Adrian Petruț și Viorel Erdei a remizat, 1-1, cu liderul Universitatea Cluj. Oaspeții au marcat primii, în minutul 19, pentru ca 7 minute mai târziu UTA să reușească egalarea prin Chiș. Roș-albii au evoluat în componența: Rusu – Ilie, Marinescu, Paștină, Ștef, Rusu, Felea, Măgulean, Chiș, Șicolovan, Huc. Pe parcurs au intrat Gogea, Pop, Indreica și Crainic.

În clasamente, UTA e lider în Liga de Tineret cu 16 puncte, ocupă locul 7 la U17, cu 9 puncte și se află pe poziția 4 la U16, cu 14 puncte, două mai puțin decât liderul Universitatea Cluj. În etapa viitoare, UTA întâlnește Banatul Timișoara în Liga de Tineret respectiv U17 și CFR Cluj la U16. Toate meciurile vor avea loc în deplasare.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției