Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul arădean, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei. Presa din Peninsulă a anunțat că Paolo Maldini, directorul sportiv al “rossonerilor”, se va ocupa personal de monitorizarea fostului atacant al UTA-ei.

Arădeanul a avut evoluții excelente în tricoul Parmei, în ultima perioadă, și i-a atras atenția gigantului din Serie A.

Conducătorii lui AC Milan vor să continue procesul de “întinerire” a echipei, iar jurnaliștii italieni susțin că “rossonerii” l-au transformat pe Dennis Man în “ținta principală pentru sezonul viitor”.

La rândul său, Stefano Pioli, antrenorul Milanului, îi urmărește atent prestațiile lui Man, atacantul de 24 de ani cumpărat de Parma de la FCSB în 2021 în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

AC Milan nu este singura echipă din Serie A care și-a manifestat interesul față de Man. Udinese și Sassuolo se află și ele în cursa pentru semnătura internaționalului român.

Cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Dennis Man a marcat două goluri în 7 apariții în tricoul Parmei, în stagiunea curentă.

În această lună, Man a participat la „dubla” naționalei României cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din Liga Națiunilor.

sursa: as.ro

Recomandările redacției