Mai multe persoane au fost prezentate, astăzi, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad.
Este vorba despre persoanele la care s-au făcut percheziții cu privire la traficul de droguri de risc și mare risc.
Potrivit portal.just.ro, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă a opt persoane:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Zegrean Claudiu Adrian, Salak Cosmin Iosif, Muraru Sorin, Gligor Sorin, Domokos Karoly, Crăiță Silviu Marian, Buliga Marius George, Vidican Voichița, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.10.2022 și până la data de 11.11.2022 inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpaţi prin avocaţi, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 13 octombrie 2022, ora 12,45”.

Mai sunt patru persoane
care au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, însă nu se știe decizia.

Recomandările redacției