Un tânăr băut a fost prins în timp ce vandaliza coșurile de gunoi montate pe stâlpi. Acesta a pus în pericol și traficul auto.

„În noaptea de 13.10.2022, s- aconstatat o altă faptă contravențională, în jurul orei 01:30. Dispeceratul DGPL Arad a preluat și transmis echipajelor din teren o sesizare referitor la o persoană care vandalizează coșurile de gunoi, smulgându-le de pe stâlpi și aruncându-le în drum, iar pubelele pe roti împingându-le pe carosabil.

Echipajul de ordine publică s-a deplasat la fața locului, ajungând în două minute, suficient de rapid cât să-l prindă pe P.R., de 26 de ani în timpul producerii faptei de natură antisocială.Tânărul contravenient este cunoscut de către polițiștii locali, fiindu-i aplicate mai multe amenzi de-a lungul timpului. Aflat sub influența băuturilor alcoolice consumate, acesta a pusîn pericoltraficul auto din zonă, iar pentru faptele sale a fost identificat și sancționat cu suma maximă de 2.000 lei, conform HCLM nr. 162 /2006, evitându-se alte posibile evenimente care s-ar fi putut produce”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Recomandările redacției