Un alt motociclist a fost accidentat. De această dată evenimentul rutier a avut loc în Micălaca. Este al treilea accident, din ultimele zile, în care sunt implicați motocicliști. Amintim că doi dintre ei un tânăr de 21 de ani și altul de 29 de ani și-au pierdut viața.

,,A oprit la trecere să acorde prioritate pietonului. Lovit din spate de autovehiculul alb!”, este mesajul postat de un arădean pe pagina AradTraffic alături de o fotografie.

UPDATE: Reprezentanții IPJ au declarat:

,,În după-amiaza zilei de 26 octombrie a.c., în jurul orei 15.15, un bărbat de 45 de ani, din Arad a condus un autoturism pe B-dul Nicolae Titulescu, iar la intersecția cu Strada Elena Drăgoi, a intrat în coliziune față-spate cu un motociclu condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 47 de ani, din Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru clarificarea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

În urma coliziunii, a fost rănit ușor conducătorul motocicletei.

Testarea cu aparatul alcooltest a celor implicați a relevat faptul că niciunul nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru clarificarea cauzelor care au dus la producerea accidentului”.

Recomandările redacției