UTA U18 a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu Viitorul Cluj, în prima etapă a play-off-ului Ligii de Tineret. Alexandru Gaica, Adrian Ungur și Costel Bogoșel au folosit următorii jucători: Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș (titulari) plus Covaci, Mitu și Morar, veniți de pe bancă. De remarcat faptul că Fabiano Cibi a jucat titular, deși ajunsese în Arad cu doar câteva ore înainte, după o noapte obositoare petrecută în autocarul echipei mari, cu care a făcut deplasarea la Ploiești.

Tot la egalitate și tot pe teren propriu au încheiat primul meci din play-off și băieții lui Sorin Botiș și Marius Ciubăncan, angrenați în Liga Elitelor U17. A fost 2-1 cu FC Argeș, golurile echipei noastre fiind marcate de Funkenhauzer și Kyrychenko. Din păcate echipa noastră n-a reușit să păstreze avantajul de două goluri, astfel că a risipit două puncte pe care le-a avut în mână. UTA a început meciul în formula Burtic – Joldea, Curtuiuș, Olăroiu, Purdescu, Vâlcu, Funkenhauzer, Buză, Bădău, Blaga, Kyrychenko. Au mai evoluat: Nica, Maghiar și Neaga.

Din păcate, în Liga Elitelor U16, derby-ul cu Poli Timișoara a avut aceeași soartă ca în sezonul regular, înfrângere pentru echipa antrenată de Adrian Petruț și Viorel Erdei. După 0-0 la pauză, oaspeții, antrenați de fostul internațional Paul Codrea, au înscris de două ori, roș-albii nereușind decât să reducă din handicap prin Ene. UTA a aliniat următorul 11: R. Rusu – Vereș, Ene, Marinescu, Măgulean, Ștef, M. Rusu, Felea, Ilie, Chiș, Huc. Au mai jucat Șiclovan, Crainic și Muntean.

În Liga Elitelor U15 a continuat sezonul regular, cu etapa a 4-a. În seria 14, UTA 2008 a demolat-o pe ACB Ineu, cu scorul de 10-0, prin golurile marcate de Cârlan (3), Burcă, Corchiș, Leca, Pădurar, Bărbat și Leș. Componența echipei pregătite de Radu Mărginean și Ioan Herman a fost: Cioară – Berar, Ancateu, Bărbat, Dolga, Hodoșan, Cocriș, Păduraru, Burcă, Leca, Iancu. Pe parcurs au intrat Cârlan, Leș și Donca. În seria 12 însă UTA 2009 a fost învinsă la Ghiroda cu scorul de 4-0.

(foto: academia-uta.ro)

Recomandările redacției