Fanii UTA-ei care doresc să își achiziționeze bilete pentru partida de duminică împotriva echipei FC Voluntari, o pot face de astăzi, începând cu ora 15, când se dă drumul vânzării în sistem online a tichetelor de acces. Ca de obicei, doritorii pot accesa platforma unde se comercializează tichetele, direct la adresa bilete.ro, sau prin intermediul site-ului oficial al clubului, secțiunea „Ticketing“ (colțul din dreapta sus).

Biletele în format fizic se vor vinde la stadion, începând de mâine, după următorul program:

  • Vineri – 16:00-19:00
  • Sâmbătă – 10:00-13:00
  • Duminică – începând cu ora 11:00

Prețul biletelor a rămas neschimbat și anume:

  • Peluze: 30 lei
  • Tribuna II „Gioni Broșovszky“: 45 lei
  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Copiii de până la vârsta de 3 ani au intrare gratuită iar cei cu vârsta de la 3 până la 14 ani, beneficiază de o reducere de 50%. Biletele cu reducere pentru copii se pot achiziționa doar la stadion. De asemenea tot doar la stadion se comercializează bilete în Peluza Sud, pe platforma online fiind disponibile doar cele pentru Peluza „Iosif Petschovszky“.

Meciul dintre UTA și FC Voluntari contează pentru etapa a 18-a a Superligii și va începe la ora 15.45.

Conform unui clasament publicat în urmă cu câteva zile de site-ul gsp.ro, UTA se află pe locul  5 în campionat, într-un clasament al afluenței de public, cu o medie de 9.100 de spectatori. Pe primul loc se află Rapid, cu 12.140, urmată de FCSB (11.700), CS Universitatea Craiova (10.100) și Petrolul (9.200). Constatăm așadar că UTA este devansată doar de echipe aflate pe primele locuri și provenind din orașe mult mai mari decât Aradul, ca număr de populație. În spatele nostru se află cluburi precum U. Cluj (8.000), campioana CFR Cluj (3.300) sau FC Argeș (2.900). Adversarul de duminică încheie clasamentul cu o medie de 900 de spectatori pe meci, fiind singurul club din Superliga, care are o medie de sub 1.000 de spectatori pe meci, mai puțin decât echipe precum Hermannstadt sau Chindia, care evoluează pe teren propriu în alte orașe decât cele în care se află grosul suporterilor lor.

(foto: uta-arad.ro)

  • Ascendis spune:

    Ploieștiul și Craiova sunt orașele alea „mult mai mari”…pe bune? Parcă am locui în Strehaia pe bune, așa ne referim

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției