În acest week-end, cea mai mică grupă de vârstă a Academiei UTA, cea de 2015, a participat la „Cupa de Crăciun“, care s-a desfășutat la Buziaș. Puștii antrenați de Alex Nistor și Bogdan Burlă au reușit să câștige turneul ducând cupa la Arad.

Echipa noastră a pierdut primul meci, 1-3 în fața celor de la Viola Timișoara, însă apoi au avut un parcurs excelent, câștigând toate celelalte meciuri din grupă la 0: 1-0 cu Lugoj, 2-0 cu Corvinul, 2-0 cu Tim Star Timișoara și 3-0 cu CFR Timișoara. A urmat victoria din semifinale, 1-0 cu Millenium Giarmata. Finala a însemnat reeditarea primei partide, însă de data aceasta băieții noștri având câștig de cauză, impunându-se cu 2-1.

„Am rulat tot lotul de jucători și sunt mulțumit de fiecare în parte. Felicitări tuturor copiilor cât și părinților“ a concluzionat la final Alenxandru Nistor.

Componenții grupei 2015 care au semnat acest succes sunt: Karim Cohan, Nicholas Nedelcu, Kevin Bodri, Andrei Bodor, Ianis Batin, Cezar Bulumac, Luca Brândușoiu, David Trif, Colin Talpaș, Tudor Achim, Radu Horvath, Ianis Roman, Andreas Hanganu, Rareș Gligor, Ruben Draica și Alexandru Herman.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției