Echipa feminină de Superliga, a Clubului Sportiv Municipal, a terminat pe locul 3 prima jumătate a competiției, cu 3 victorii și 2 înfrângeri. În acest moment, la jumătatea întrecerii, pe primul loc se află CSA Steaua cu 10 puncte, urmată de Victoria Carei (9 puncte) și CSM Arad (8 puncte). Dacă cele două echipe aflate înaintea ei par mai puternice, CSM are însă șanse reale la bronzul național, loc pentru care se duelează cu CSM Bistrița, echipă aflată cu un punct în spatele echipei noastre. În tur, după un meci foarte disputat, fetele lui Cristi Dodean s-au impus cu 3-1 în deplasare și, dacă vor câștiga meciul direct de pe teren propriu sunt aproape sigure de locul pe podium.

Acest meci foarte important va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni (ziua exactă urmează să fie comunicată de federație în zilele următoare), motiv pentru care începând de mâine, Irina Rus, Adela Strună, Alesia Sferlea, Andreea Fistyulof și Daria Măgurean vor începe să pregătească acest meci extrem de important. După ce la finele sezonului trecut, CSM a jucat baraj pentru menținerea în Superliga, iată că acum, echipa noastră este aproape de o performanță importantă pentru sportul arădean, văduvit dramatic de medalii și clasări superioare la nivelul sporturilor de echipă.

De remarcat că în paralel, secția de tenis de masă a CSM-ului pregătește și viitorul, astfel că de mâine la antrenamentele secției de junioare se vor prezenta două noi achiziții, este vorba despre Yvette Farkas, adusă de la Târgu Secuiesc și de jucătoarea sârbă Teodora Horvat. Tradiția acestui sport în Arad, obligă la asigurarea continuității performanței, una cimentată de sportive extraordinare precum Otlia Bădescu sau Daniela Dodean și care are mari perspective să continue cu Alesia Sferlea.

(foto: csmarad.ro)

Recomandările redacției