În plină perioadă de „mercato“, când interesul unor cluburi importante din Italia vizavi de Man a crescut din nou, internaționalul arădean s-a accidentat, poate în cel mai nepotrivit moment. Monitorizat de Milan, Dennis a început aseară titular pe San Siro / Giuseppe Meazza din Milano în partida de Cupa Italiei, pe care Parma a disputat-o împotriva marii rivale a „rossonerilor“, Inter. Arădeanul a început bine meciul, cu câteva acțiuni personale interesante, dar în minutul 26 a simțit dureri la coapsa piciorului drept și a solicitat schimbarea. Încă nu există un verdict al medicilor în privința naturii accidentării dar dacă investigațiile vor releva o ruptutură musculară, atunci Dennis Man va fi silit să ia o nouă pauză de câteva săptămâni.

Din păcate în ultima perioadă jucătorul lansat de UTA în fotbal a avut mai multe probleme medicale. O accidentare l-a scos din circuit pentru ultimele etape ale sezonului trecut, accidentare care apoi a recidivat în toamnă, făcându-l să piardă alte câteva etape din actualul sezon și inclusiv câteva meciuri ale echipei naționale. Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a și declarat de curând că inconstanța în joc a lui Dennis Man, a fost cauzată în primul rând de problemele medicale, acestea afectând randamentul unui fotbalist și după încheierea procesului de recuperare, pentru că revenirea la forma inițială e un proces de durată.

Revenind la partida de aseară, să menționăm faptul că, în ciuda unui joc foarte bun, Parma a pierdut dramatic calificarea. Înlocuitorul lui Man, anume Juricic, a deschis scorul în minutul 38, gazdele reușind egalarea abia în minutul 89, prin Lautaro Martinez. Inter a înscris golul calificării în prelungiri, în minutul 110, prin Acerbi. În campionat, Parma ocupă locul 6 în Serie B, cu 27 de puncte acumulate după 19 partide, poziție care la finalul campionatului i-ar da dreptul să participe în faza sferturilor de finală ale play-off-ului de promovare. Următorul meci al „cruciaților“ este programat sâmbătă, în deplasare, la Bari, echipă aflată pe locul 4, cu 3 puncte în fața echipei lui Dennis Man, care, cel mai probabil, nu va fi disponibil pentru acest joc. Sperăm cu toții însă ca accidentarea să nu fie gravă, astfel încânt jucătorul nostru să poată juca în partidele care vor urma.

(foto: gsp.ro)

Recomandările redacției