Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic produs după ce a înotat în ape înghețate.

Pe lângă cariera de comentator, consacrat la DigiSport până în 2017, Bogdan Socol și-a descoperit pasiunea pentru înotul în aer liber, la temperaturi scăzute, așa după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Din păcate, ultima încercare temerară a lui Bogdan Socol s-a sfârsit tragic, organismul său cedând la temperaturile extrem de scăzute, scrie ziare.com.

VIDEO: https://www.youtube.com/shorts/Xt8_BtCFDYY

Conform informațiilor GSP, Socol a suferit un șoc hipotermic în timpul unui antrenament de înot în ape înghețate, disciplină extremă pe care o transformase în pasiune în ultimele 8 luni, și nu a mai putut fi salvat. 

Bogdan Socol, comentator sportiv cu un stil inconfundabil, a murit astăzi în timpul unui antrenament. A înotat în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp. 

Conform foștilor colegi, Socol a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde medicii s-au luptat peste două ore pentru a-l resuscita.

Bogdan a lăsat în urma sa trei copii.

Recomandările redacției