În luptă directă pentru locul 3 cu CSM Bistrița, CSM Arad ar fi trebuit să dispute meciul direct cu contracandidata sa, la începutul lunii ianuarie. Cum mai multe jucătoare din cele două echipe aveau acțiuni cu loturile naționale, partida a fost amânată și s-a desfășurat la finele săptămânii trecute. Din păcate cea mai importantă jucătoare a gazdelor, Alesia Sferlea, nu și-a putut ajuta echipa, fiind accidentată. Chiar și așa, arădencele ar fi avut șansa de a prinde podiumul, chiar și în cazul unei înfrângeri la limită, dat fiind că în tur au câștigat la Bistrița cu 3-1. Din păcate CSM a pierdut partida cu același scor, astfel că în acest moment a căzut pe locul 4, departajarea la setaverajul general, avantajându-le pe bistrițence. Singura jucătoare a CSM-ului care a reușit să își câștige meciul a fost Adela Strună.

A doua zi, CSM Arad a primit vizita celor de la Victoria Carei. Deznodământul era de anticipat, dat fiind diferența mare de valoare dintre cele două echipe. Oaspetele s-au impus cu 3-0, fiind de remarcat în componența lor prezența arădencei Bernadette Balint.

În ceea ce o privește pe Alesia Sferlea, marea speranță a tenisului de masă arădean, aceasta are o leziune de menisc, cel mai pesimist scenariu fiind necesitatea unei intervenții chirurgicale deși antrenorul Cristi Dodean speră să nu se ajungă până acolo.

(foto: csmarad.ro)

Recomandările redacției