energiei electrice cu panouri fotovoltaice, care va reduce cheltuielile de administrare (scăderea costului cu energia electrica) şi amprenta de carbon.

În acest sens, utilizarea panourilor solare reduce impactul asupra mediului al acestei instituții și o face mai ecologică și mai prietenoasa cu mediul înconjurător. 

In contextual actual in care prețurile la energie electrică au crescut semnificativ, deoarece Școala Gimnaziala Gheorghe Groza Moneasa , prin natura activităților specifice, generează o cantitate mare de energie electrică consumata, consideram ca energia solară este soluția pentru a reduce costurile lunare pentru energie.

De asemenea prin implementarea acestei investiții în Școala Gimnaziala Gheorghe Groza Moneasa, oferim pentru elevii comunității noastre practici conștiente de mediu, energie regenerabilă și facilități ecologice, ajutând școala şi comunitatea  să câștige o reputație de inovație și creativitate. Nu numai că panourile solare produc energie, dar ies în evidență și ca un simbol social și cultural unic.

Valoarea eligibilă finanțată prin PNRR este de 1.795.953,77

Durata de implementare a proiectului  este de 24 de luni

Persoana de contact: Andresi Beniamin

Informații suplimentare se pot obține la sediul UAT Moneasa , str. Principală, nr. 71, cod poștal 317220 , tel. 0257313010, e-mail:primariamoneasa@gmail.com; URL https://primariamoneasa.ro/

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Reziliență al României”.

,, Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României ᾿᾿

Recomandările redacției