Mașina agentului șef principal de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Arad a fost vandalizată în stil mafiot în noaptea de 7 spre 8 Martie 2023. Elena Iohana Radmacher este cea mai veche polițistă din cadrul departamentului, iar în momentul de față se află în concediu matarnal având o fetiță de un an și cinci luni.  

Soțul acesteia Marius Radmacher, cel care deține o spălătorie auto de pe Calea Romanilor,  crede că totul li se trage de la o familie cu care au avut în luna noiembrie 2022 o altercație în mall-ul arădean. Atunci în timp ce se afla cu soția și fetița în lift a început un conflict verbal cu o altă familie și apoi o bătaie.

„În noiembrie în timp ce ne aflam în lift, la mall, un copil a strănutat exact peste fetița mea și de acolo au pornit discuții, iar părinții lui au început să ne lovească cu picioarele. Eu am încercat să evit conflictul. Cred că de acolo ni se trage și bănuim că tot ei ne-au vandalizat mașina. Și nu așa, ci în stil mafiot, după regulile din Palermo. Am făcut plângere la Poliție. Fetița mea a rămas cu traume după ce a asistat la bătaie și acum avem probleme și mergem la psiholog”, a declarat Marius.

Marius a evitat conflictul, deși putea să țină piept unei bătăi, deoarece a fost campion de Kick-Box, în anii 2000.

Elena Iohana spune că era o mașină de care a avut mare grijă cu un kilometraj destul de mic și că în loc să aibă o bucurie de 8 Martie s-a ales cu o mare pagubă. Totul s-a întâmplat în parcarea plătită de la bloc de pe Alea Ulise din Cartierul Vlaicu.  

A fost depusă o plângere la poliție.  Vom reveni cu amănunte despre acest caz.

UPDATE: Reprezentanții IPJ au declarat: „Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 7/8 martie a.c., un autorurism a fost zgâriat pe Aleea Ulise din municipiu. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun. Există un cerc de persoane bănuite”.

  • Camelia spune:

    Ce porcărie și minciuni. Idiotul ăsta a făcut scandalul în Mall și amenința că-i „taie”. Auzi că e fost campion la kick-box…

  • Tamerlan spune:

    domnu politist SEF are si afaceri personale
    curtea de conturi nu mai e curioasa de relatia politist – patron?

  • Adi spune:

    Cu siguranță asa acționează mafia din Palermo )))) oare știrea a fost platita altfel nu îmi imaginez cum sa faci asa o știre de rahat…un copil o fi trecut și a zgâriat limuzina,sau poate un jandarm,dar sigur nu stil mafiot ,aia puneau o bomba,ce naiba erau începători?)))

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției