Arădenii care au imobile pe locul unde de demarează proiectul privind 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻𝘁𝗮 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗱 – 𝗘𝘀𝘁 vor fi despăgubiți.

Astfel, reprezentanții DRDP anunță că: „în conformitate cu prevederile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, cu modificările și completările ulterioare, în 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟮𝟳.𝟬𝟯 – 𝟬𝟰.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 își va desfășura activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate pentru imobilele expropriate în cadrul proiectului 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻𝘁𝗮 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗱 – 𝗘𝘀𝘁, imobile situate pe raza municipiului Arad. Comisia se va întruni în fiecare zi lucrătoare, începând cu 𝗼𝗿𝗮 𝟵, 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗲𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗱”.

Comisia va emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată supuse exproprierii prin HG 866/2022. Cu această activitate se va finaliza procedura de expropriere pentru imobilele menționate mai sus, iar proprietarii vor putea încasa sumele cuvenite.

FOTO: arhivă

  • HHH spune:

    Dar nu scrieți că tocmai din cauza acestor despagubiri s-a amânat lucrarea?
    Băieții deștepți plus cozile de topor din diverse administrații au făcut a.î. totalul fondurilor inițiale alocate să nu ajungă pentru proprietarul numărul 1.
    Teren agricol trecut în intravilan, cu proiecte de construcție aprobate de unii care habar n-aveau că pe acolo va trece centura. Situații similare cu autostrada/ centura de SE!
    Măcar unii au învățat bine lecția ( speculatorii) iar alții s-au făcut că ploua , că nu știu nimic ( sigur au avut prețuri mai mari, măcar atât sa fi învățat, refuz sa cred că-n administrații sunt oameni atât de proști)
    Dacă avea cineva sânge în instalație muta de atunci traseul și ieșea mai ieftin, cu un pasaj CFR ÎN MINUS.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției