Recunoaștere la nivel național pentru două tinere cunsoscute din Arad,  Ana Maria Popa și Anca Korponai, de la Asociația „Cetatea Voluntarilor”. Voluntarele din Arad au fost premiate de FINMEDIA, cu sprijinul revistei Piaţa Financiară, în cadrul galei „Femei care schimbă România“.

”Mă bucură că efortul lor în reabilitarea și modernizarea secțiilor de Pediatrie de la Spitalul Județean, implicarea în reconstrucția grădinițelor din mediul rural, în dotarea unor săli de clasă, au fost apreciate și la București.

În Arad, aceste doamne și cei pe care îi polarizează în jurul lor, schimbă vieți! Sunt partenerii administrației locale, ai Consiliului Județean, în efortul de a face Aradul un spațiu mai frumos, mai funcțional, mai primitor.

Felicitări, Ana Maria și Anca! Îmi doresc ca exemplul și succesul vostru să motiveze cât mai mulți români să se implice”, transmite Iustin Cionca, președintele Cj.

Așadar, ”Cetatea Voluntarilor”  aduce pentru Arad un premiu pentru implicare și rezultatele meritorii în Educatie, Sanatate si Sport.  

”Suntem recunoscatoare tuturor celor care investiti în noi și credeți în rezultatele noastre, să fim aici  în postura de câstigători, este meritul tututor celor care ne donează, încurajează și susține Cetatea Voluntarilor!

Mulțumim Carmecita Constantin  pentru nominalizare!

Aducem premiul acasa la Arad”, transmit reprezentantele asociației.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției