Echipa U18 a luat o pauză în acest sfârșit de săptămână, meciul din Liga de Tineret cu Viitorul Cluj fiind amânat datorită absențelor mai multor jucători, plecați la loturile naționale. Trupa antrenată de Alexandru Gaica, Costel Bogojel și Adrian Ungur va reveni pe teren duminică în deplasarea de la Ripensia Timișoara.

În schimb băieții lui Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au avut o deplasare lungă în Liga Elitelor U17, până la Pitești, de unde au venit, spre lauda lor, cu toate punctele puse în joc. UTA a învins pe ACS Campionii FC Argeș cu scorul de 5-1, reușitele echipei noastre fiind semnate de Nica (2), Bădău (2) și Indreica. Roș-albii au jucat în componența: R. Rusu – Felea, Marinescu, Joldea, Olăroiu, Indreica, Funkenhauzer, Bădău, Salka, Nica, Kyryscenko. Au mai jucat Maghiar, Bușu, Vâlcu, Purdescu și Buză. După 6 etape disputate în play-off-ul Seriei Vest, UTA ocupă locul 4, cu 28 de puncte, la 3 lungimi de ocupanta locului secung, Poli Timișoara și la două de ocupanta ultimei trepte a podiumului, Universitatea Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. În etapa viitoare UTA va juca duminică 2 aprilie, la Cluj, cu Universitatea, a doua zi după ce echipele de seniori ale celor două cluburi se înfruntă la Arad.

La U16, UTA s-a deplasat pe terenul marii rivale, Poli Timișoara, partida încheindu-se cu o remiză albă (0-0). Viorel Erdei și Adrian Petruț au trimis în teren următorul 11: Roșu – Bejenaru, Paștină, Ene, Ștef, Calotă, Huc, Centye, Șiclovan, Bărbat, Țăroi. Pe parcursul partidei au mai intrat: Ilie, Crainic, Neagu, Groza și Măgulean. La fel ca și colegii lor mai mari, utiștii acestei grupe se află pe locul 4 după 6 etape din play-off. Au 30 de puncte acumulate și urmează ca etapa viitoare să se deplaseze sâmbătă pe terenul codașei Viitorul Cluj.

În sfârșit, în Liga Elitelor U15 a avut loc etapa a 10-a, ultima a sezonului regulat. În Seria 14 UTA 2008 a învins cu 3-2 pe teren propriu pe Luceafărul Oradea. Golurile echipei noastre au fost marcate de Berar și Leca (2). Pentru echipa pregătită de Alexandru Gaica și Radu Mărginean au jucat: Cioară – Berar, Ancateu, Vereș, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Păduraru, Burcă, Josza și Leca în primul 11 plus Bărbat, Țăroi, Cârlan, Iancu și Bokse intrați pe parcurs. Juniorii textiliști au încheiat grupa pe primul loc cu 9 victorii și un rezultat de egalitate. În aceeași serie, Atletico Arad a terminat pe 4 iar ACB Ineu pe 6. UTA s-a calificat în faza următoare, cea a sferturilor zonale.

În seria 12 UTA 2009 a stat în ultima etapă și a încheiat sezonul pe locul 4, cu 7 puncte.

(foto: academia-uta.ro)

Recomandările redacției