Roș-albii au obținut la Voluntari un punct care nu îi ajută mai deloc în clasament, echipa rămânând după această etapă pe același loc 8 din play-out pe care se afla și la începutul partidei. Remiza înregistrată este consecința unei abordări în care echipa lui Laszlo Balint a părut preocupată mai mult să apere ceea ce avea decât să obțină mai mult.

UTA a început excelent meciul, dominând clar și deschizând scorul la granița primelor 10 minute. Din păcate a făcut apoi aceeași greșeală din alte meciuri, când în loc să țină focul aprins pentru a profita de descumpănirea adversarului, a redus turația motoarelor și a permis echipei adverse să își revină mental și să se regrupeze tactic. Voluntariul nu s-a lăsat invitată, a pus stăpânire pe joc iar în apărarea UTA-ei au început să apară găurile. S-a făcut 1-1 și doar VAR-ul iar apoi intervenția lui Kucher au făcut ca la pauză echipa noastă să nu intre în deficit pe tabela de marcaj. Finalul reprizei a adus o nouă perioadă de dominare a UTA-ei însă fazele au fost lipsite de naturalețea și calitatea tehnică ce a caracterizat primele 10 minute.

Bătrâna Doamnă a început mai decisă a doua repriză dar precizia a lipsit în ultima treime. În acest timp în defensivă nesincronizările au continuat să apară, fiind rezolvate însă de Kucher. După minutul 60 UTA a redus considerabil ritmul jocului dând tot mai accentuat senzația că se mulțumește cu un rezultat de egalitate. A început și oboseala să își spună cuvântul, în special la jucătorii care au dus greul în ultimele partide care, fie au dispărut din joc (Ubbink sau Postolachi) fie au greșit tot mai mult (Roger sau Anton). Din păcate schimbările făcute de Laszlo Balint în loc să aducă un plus de energie și calitate au frânt definitiv jocul echipei noastre care a fost dominată în ultimele 20 de minute, din fericire fără efect pe tabela de marcaj.

Principalele faze ale meciului:

Min.3: Șut excelent al lui Ubbink de la 25 de metri dar Popa salvează cu o intervenție acrobatică. Faza s-a născut după o recuperare a lui Anton la 30 de metri de poarta adversă.

Min.6: Anton preia în careu pe lângă Matricardi, cade de lângă fundașul central al Volutariului dar centralul Bîrsan consideră că mijlocașul nostru a simulat, acordând lovitură liberă pentru gazde și cartonaș galben pentru Anton.

Min.9: Goooool UTA!!! Armaș încearcă să degajeze din mijlocul careului dar îl nimerește direct pe Ubbink venit în pressing iar mingea ricoșează în plasă peste portarul Popa surprins puțin ieșit din poartă. 0-1!

Min.21: Gol Voluntari. Costin centrează de pe partea dreapta și Lopes liber scăpat din marcajul lui Vukcevic reia imparabil cu capul în plasă de la marginea careului de 6 metri. 1-1!

Min.25: Anton venit în fuleu șutează de la 25 de metri însă lovește aproximativ mingea care se duce moale în brațele lui Popa.

Min.28: Gazdele înscriu din noi! Apărarea UTA-ei doarme la o combinație pe traseul Lopes – Aliji – Nemec iar ultimul trimite elegant pe lângă Kucher. La fel ca și la primul gol se stă minute bune pentru a se verifica la VAR un posibil ofsaid. Reluările sunt proaste dar pe una dintre ele pare destul de clar că Aliji vine din ofsaid. După circa 10 minute de ofsaid decizia provoacă ușurare în tabăra noastră: ofsaid!

Min.38: Costin dă o nouă centrare excelentă de pe dreapta, Sigurjonsson apare complet liber la finalizare, reia cu capul din plonjon dar Kucher respinge în lateral.

Min.43: Șut puternic al lui Rareș Pop la colțul scurt din interiorul careului dar Popa e atent și respinge.

Min.48: Ubbink îl găsește bine pe Pop în careu dar Aliji îl blochează pe puștiul nostru.

Min.51: Lovitură libere pentru gazde, Sigurjonsson trage puternic, Kucher respinge în față dar Hoxhallari degajează în lateral

Min54: Șut cu interiorul din careu al lui Pop dar exact pe direcția portarului advers.

Min.55: Dublă ocazie Voluntari: Aliji scapă liber pe stânga, trimite înapoi în centrul careului, Sigurjonsson venit din nou liber trage în blocaj, mingea sare la Costi care finalizează peste poartă.

Min.58: Lovitură liberă pentru UTA de la 20 de metri, aproape perpendicular pe poartă dar Anton trage peste poartă.

Min.61: Venit în careul UTA-ei la un corner, Matricardi reia cu capul pe lângă poartă.

Min.71: Otele pierde mingea într-o zonă periculoasă, gazdele au ocazie mare de 2-1 dar Kucher intervine providențial la șuturile lui Merloi și Sigurjonsson.

Min.76: Centrare foarte periculoasă a lui Ricardinho dar fundașii noștri centrali protejează excelent careul nostru de 6 metri.

FC Voluntari – UTA  1-1 (1-1)

  • Superliga, Play-Out, Etapa 3
  • Sâmbătă 8 aprilie, ora 15:00
  • Voluntari, Stadion „Anghel Iordănescu“
  • Au marcat: Lopes (21) / Ubbink (9),
  • Cartonașe galbene: U. Meleke, Armaș / Anton, Ubbink
  • Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt), Aliji – U. Meleke – Costin (64. Merloi), Rață (77. Tavares), Sigurjonsson (89. Răduț), Lopes – Nemec. Rezerve: Fernandes – Paz, Andreș, Florea, Dumiter, A. Meleke. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • UTA: Kucher – Vukcevic, Benga (cpt), Hoxhallari, Roger – Batha, Anton(76. Cascini) – Postolachi (68.Otele), Ubbink (90. Barbosa), Pop (90. Șteau) – Milosevic (68. Keșeru). Rezerve: Iacob – Benzar, Abeid, Stahl. Antrenor: Laszlo Balint
  • Arbitri: Central: Marcel Bîrsan (București) / Asistenți: Valentin Avram (București), Tunyogi Ferencz (Zalău) / Oficial 4: Bogdan Dumitrache (București) / VAR: Sebastian Colțescu (București), Vlad Bârlădeanu (București)
  • Observatori: FRF (arbitri): Alexandru Deaconu (București) / LPF (joc): Ion Cățoi (București)

(foto: captură video Digi Sport)

  • Mihai Lucian spune:

    Mia placut meciul.Mam bucurat ca nu am piedut ca daca pierdeam era mult mai rau.Asadar egalul ne tine in carti,acum meciul de acasa cu Botosaniul neaparat trebuie castigat.Sa fim seriosi numai de echipa tine daca vom ramane in prima liga,avem sanse mari,sa profitam de sanse.Hai UTA¡

  • John spune:

    Asta se întâmplă când nu ai un leader pe teren, un jucător cu personalitate. Leaderul e Balint care va rămâne un fricos și ne vom mulțumi mai mereu cu puțin sau cu nimic!

  • Doktor Valentin ȘI DOKTOR ROBERTA spune:

    BUNĂ DIMINEAȚA…UTA ARAD SUCCES
    ARTICOLUL ESTE PUȚIN RĂUTĂCIOS
    DEOARECE DOMNUL CARE LA SCRIS
    SPUNE CĂ ECHIPA NU A AVUT NICI
    UN PIC DE CURAJ…DOMNULE ȚIN DIN
    TOATĂ INIMA ȘA VĂ CONTRZIC..
    DACĂ ECHIPA. UTA NU AVEA CURAJ NU SCOTEA REZULTATUL DE EGALITATE….VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ
    IERTAȚI DAR DUMNEAVOATRĂ NU
    VA- ȚI UITAT LA PARTIDA. DINTRE
    VOLUNTARI ȘI UTA .VA- ȚI UITAT LA ALTĂ PARTIDĂ . CU SCUZELE DE
    RIGOARE DAR ACESTA ESTE ADEVĂRU
    ÎNTR-ADEVĂR PUTEA CĂȘTIGA ȘI
    VOLUNTARI DAR SI UTA …AVĂND
    AMBELE ECHIPE CAM ACELAȘ NUMĂR
    DE OCAZI FIECARE…… „”” CURAJ MIC ,
    PUNCT MIC””” DE. CE MIC STIMATE
    DOMN….PENTRU ECHIPA UTA ERA
    MAI BINE VITORIA ÎN DEPLASARE DAR
    EGALUL A ADUS PUȚINĂ SPERANȚĂ ÎN
    DRUMUL CĂTRE SALVAREA DE LA
    RETROGRADARE ….STIMATE DOMN.
    DOMNULE,!!! AȚI VĂZUT GALERIA
    ECHIPEI UTA CĂTĂ DĂRUIRE ȘI DRAGOTE AU DAT DOVADĂ ÎNCURAJĂNDUȘ ECHIPA FAVORITĂ CU
    TOATĂ DRAGOSTEA LOR..HAI UTA
    AȚI VĂZUT PE JUCĂTORI ECHIPEI. UTA
    CĂTĂ VOINȚĂ AU AVUT…PUNTUL ESTE
    MARE NU ESTE „””” MIC. „”””.
    ATVERSARUL A FOST MĂSURĂ…
    ECHIPA UTA VA RĂMĂNE ÎN LIGA 1
    CU SIGURANȚĂ , ȘI CU PUȚIN NOROC
    VA CĂȘTIGA ȘI CUPA ROMÂNIEI…O VA FACE PENTRU SUPORTERI ,ACEEI
    Ce SUSȚINE ECHIPA UTA ȘI ACASĂ SI
    În DEPLASARE RESPECT SUPORTERI
    RESPECT GALERIA. Mulțumesc VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ IERTAȚI DACĂ PRIN. COMENTARIU MEU VAM JICNIT
    CU CEVA …SUCCES…MULȚUMESC

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției