Unul dintre cei mai apreciați politicieni care s-a aflat în conducerea Primăriei Timișoara, fostul viceprimar Adrian Orza, a decedat, vineri seara, la vârsta de 54 de ani. El a decedat după ce a suferit un infarct, la casa familiei, din localitatea Șag, conform debanat.ro.

Adrian Orza a fost timp de 12 ani viceprimar al Timișoarei, fiind mâna dreaptă a primarului Gheorghe Ciuhandu. Ulterior, când acesta nu a mai intrat în cursa pentru un nou mandat, Orza a fost cel care ar fi trebuit să îi urmeze, candidând pentru postul de primar, cu susținerea fostului său mentor. Nu a obținut voturile timișorenilor pentru conducerea municipalității, dar a obținut un post de consilier local.

În vârstă de 54 de ani, el era căsătorit și avea un copil. În ultima perioadă avea o afacere în domeniul agricol. Înainte de a deveni viceprimar, o perioadă a condus și fosta Fabrică de Țigarete Timișoara.

De fiecare dată când era întrebat de Arad, Adrian Orza vorbea cu mult respect față de orașul nostru și își manifesta regretul față de modul lent în care se dezvolta Aradul, în raport cu celelalte municipii.

Dumnezeu să îl odihnească!

Recomandările redacției