Această informare este dată de Primăria comunei Vladimirescu, sat Vladimirescu, str. Revoluției, nr. 4, Jud. Arad,; CIF 3519615. e-mail: contact@primariavladimirescu.ro Tel:  0257-514101; Fax: 0257 206280, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Mureș” Tg. Mureș, Sistemul de Gospodărirea Apelor Arad „Aviz de gospodărire a apelor” pentru realizarea lucrărilor cuprinse în proiectul „Extindere rețea de canalizare în localitățile Cicir şi Mândruloc,  comuna Vladimirescu, jud. Arad”. Această investiție este una nouă.

Ca urmare a investiției vor rezulta permanent ape uzate menajere, ce se vor evacua în râul Mureș, după ce au fost epurate prin Stația de Epurare a municipiului Arad.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului după data de 10.07.2023.

 

Recomandările redacției