Deși nu a făcut multe schimbări în lot, Hermannstadt are un început pozitiv de sezon. În prima etapă, formația antrenată de Marius Măldărășanu a făcut un joc bun contra Farului, dar a fost învinsă cu 1-0, iar în runda a doua a trecut fără mari probleme de Politehnica Iași (3-1). Mâine, de la ora 18:30, Hermannstadt o întâlnește pe UTA, echipă care a trecut prin multe schimbări în această vară, iar pentru Măldărășanu va fi și o reîntâlnire cu Mircea Rednic, care i-a fost atât coechipier, cât și antrenor la Rapid.

„Este un antrenor cu experiență, însă e clar că UTA este mult schimbată. El are capacitatea asta să formeze o echipă, nici nu pot spune că o omogenizează, pentru că e timpul foarte scurt. Văzând cele două meciuri ale lor, prima repriză de la Galați a fost foarte bună, un meci bun și contra CFR-ului, deci pe undeva reușește să închege o echipă, chiar dacă sunt multe schimbări. Depindem de noi, suntem pe un trend bun, am făcut două meciuri bune. Avem doar trei puncte, dar în general jocurile bune și ocaziile îți dau încredere. Ne dorim să legăm două victorii, ar fi foarte important pentru noi, pentru parcursul următor în campionat. Nu vreau să mă focusez asupra unui jucător, au jucători cu calitate. Rareș Pop este un copil de viitor, știe toată lumea, normal că sunt lucruri pozitive și remarci pozitive la adresa lui. Noi trebuie să îl blocăm, nu doar pe el, și pe ceilalți și în general jocul UTA-ei în momentul în care ne vom apăra. Vor fi și momente în care vom ataca și cu siguranță vom face asta, importantă în primul rând este atitudinea.” a declarat tehnicianul de 48 de ani.

Sibienii l-au pierdut în această săptămână pe Raul Opruț, achiziționat cu 400.000 de euro de belgienii de la Kortrijk. Cu o zi înaintea meciului cu UTA, Hermannstadt a confirmat transferul lui Bogdan Rotar, fost jucător la Minaur Baia Mare, dar și despărțirea de Saeed Issah, care a plecat sub formă de împrumut la Metaloglobus.

FOTO: facebook FC Hermannstadt

Recomandările redacției