Începutul bun de sezon al lui Hermannstadt continuă. Sibienii au cedat în prima etapă contra campioanei Farul, însă au avut o evoluţie apreciată, iar apoi au obținut maximum de puncte, șase, din disputele cu Politehnica Iași și UTA.

După o primă repriză cu destule ratări și în care au luat gol la singura ocazie a arădenilor, elevii lui Marius Măldărășanu au reușit să întoarcă scorul și să învingă cu 2-1: „Am început să avem și o progresie, a apărut și prima ocazie la Paraschiv, dar a apărat foarte bine Iacob, apoi din nimic a apărut acea fază și am luat un gol, dar mă bucur că băieții au crezut, chiar era foarte pozitiv în vestiar, pentru că simțeau că se poate. A mai apărut și acea ocazie a lui Paraschiv pe finalul primei reprize, când puteam egala, dar în repriza a doua am pus presiune, au venit și golurile, au fost și alte situații. Într-adevăr, am fi putut marca mai mult, dar e bine că până la urmă am câștigat, chiar dacă la limită, cred că este o victorie meritată. Orice antrenor își pune probleme în momentul în care echipa lui nu ajunge să aibă ocazii. Normal, depinde și de adversar, de greșelile pe care le fac, pentru că până la urmă jocul greșeala așteaptă. Dacă s-ar juca perfect, probabil toate meciurile s-ar termina 0-0” a declarat tehnicianul.

Fără îndoială, unul dintre marile avantaje ale lui Hermannstadt a fost omogenitatea. Sibienii nu au făcut multe schimbări în lot față de sezonul trecut, în timp ce „roș-albii” s-au despărțit de 20 de jucători și au adus 12. „Într-adevãr, cred în omogenitate, eu așa cred că este bine, nu știu dacă este în realitate, însă cu cât schimbi mai mult, cu atât îți trebuie mai multă răbdare din partea tuturor. Ca antrenor, nea Mircea (n.a Rednic) o face destul de des și echipa lui a arătat bine, cel puțin în prima repriză ne-a pus probleme, chiar și pe finalul jocului” afirmă Măldărășanu.

FOTO: Orange Sport

Recomandările redacției