Tragedie fără margini pentru familia Matache din Arad. Astăzi, 30 iulie 2023, își îngropă un copil de șapte luni, iar alți trei sunt în spital după ce în apartamentul lor s-a făcut deratizare.

„În boc sunt probleme cu goangele și când a bătut la ușă să ne întrebe dacă dorim să facă și în apartament, am fost de acord. Chiar am întrebat cât este de toxic și am preciazat că avem copii mici, însă ne-au spus că totul va fi bine, doar să nu stăm trei ore în apartamnet, iar când revenim să spălăm tot inclusiv lenejeria de pat. Așa am și făcut. Am ieșit din casă pe la ora 16.00 și la ora 19.00 am revenit și m-am apucat să spăl tot, inclusiv pe jos. Ne-am dus la culcare și dimineața, pe la ora 9 copilul de șapte luni a murit în somn. Tot era vânăt. La puțin timp au început și ceilalți copii să se simtă rău. Am fost la spital și au spus că este de la o substanță toxică”, spun mama îndurerată care își va îngropa copilul astăzi, la ora 14.00.

Familia respectivă locuiește în cartierul Micălaca, blocul 243, strada Simfoniei.

UPDATE:

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad spun că s-a demarat o anchetă. Ancheta este atât în atenția Poliției, cât și a Parchetului.

„Noi facem verificari.  Putem spune că familia respectivă nu a fost până acum în evidențele noastre. Facem verificări cu privire la modul în care și-au îngrijit copiii și vom lua măsuri în consecință dacă se impune acest lucru”, a declarat Diana Vogel, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

  • Aradean spune:

    Dați numele firmei!

  • Un cetățean spune:

    Trebuie trasa la răspundere firma de deratizare. Sunt niste incompetenți. Sa se de-a familiei despăgubiri de 3 milioane euro.

    • Estera Liliana Dobrea spune:

      Din păcate nici toții bani din lume nu-i mai poate reda bebelușul,bani nu au nici o valoare,offf suflet mic dzeu sa te odihnească în pace acolo sus la el printre îngerași 🥺🙏🙏🙏nici o despăgubire nu îi poate readuce bebelușul la viață 🥺🥺

  • Vlaic Diana spune:

    Sa nu îmi ziceți că părinți nu au îngrijit bine copiii ? Nu cred așa ceva , tot părinți sunt de vina pt incompetența celor de la deratizare?

  • Maria spune:

    Cu ce s-a îngrijit tatăl ? Are copil din prima relație care l-a abandonat . Copilul in prezent are 13 ani si a fost amenințat de tata ca îl omoară si pe el si pe mama lui . Un tata iresponsabil

  • Liliana Guran spune:

    Serviciul de Medicina Legala a confirmat ca decesul nu se datoreaza dezinsectiei !

  • Florina Hantig spune:

    Cica :”Facem verificări cu privire la modul în care și-au îngrijit copiii și vom lua măsuri în consecință dacă se impune acest lucru”,
    Dupa ce ati nenorocit o familie, tot a acestia sunt de vina??

  • Lazar Simioana spune:

    Îmi pare rău pt Mihaela Matache . Este o prietena bună de a mea , ea a mai avut un bebeluș mort …. Îmi pare rău că nimeni nu știe prin ce trece …🥺🫀

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției