În etapa a patra a noului sezon de Superligă, UTA a reuşit să obțină prima victorie: 1-0 cu Poli Iaşi. Succesul a fost unul muncit, aproape toate datele statistice fiind în favoarea oaspeților la finalul partidei, însă golul lui Andrej Fabry a fost cel care a decis destinaţia celor trei puncte.

La final, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de victorie: „Sunt fericit, sunt trei puncte importante, aveam nevoie și noi și fanii. Sincer să fiu, am jucat bine până la gol după care iar am avut o perioadă în care am suferit, nu înțeleg de ce ne-am retras în loc să jucăm simplu, eficient. Am început să conducem, acțiuni individuale iar, la fel ca la Sibiu, cei din față, mai puțin Fabry, au pierdut multe mingi. Trebuie să înțeleagă și mijlocașii centrali și apărătorii că au avut mult de muncă, nu am mai ținut de minge, nu a fost presiune foarte mare, nu a venit adversarul peste noi, au fost greșeli de a duce jocul. Erau momente care trebuiau tratate simplu, ei au vrut dribling, filozofie, aveau soluții simple și eficiente dar greșind, adversarul a avut posesie bună, o ocazie mare în ambele reprize, am avut iar portar azi, l-am felicitat și sper ca naționala să se uite la Florin (n.a. Iacob), face eforturi și vine de departe, nu doar că e prezent la fiecare meci, e și în vestiar, aș mai vrea încă doi ca el.”

Meciul Farul – UTA din etapa a cincea a fost amânat, aşadar „roş-albii” vor avea două săptămâni să pregătească duelul de la Craiova cu Universitatea. Arădenii vor profita de această perioadă pentru a disputa mai multe meciuri amicale, dar şi pentru a integra fotbaliştii care vor sosi în următoarele zile: „Două-trei amicale facem, o echipă de prima ligă, s-a vorbit cu CFR, sâmbătă sau duminică, vreau și cu liga a treia, și cu liga a doua, ne orientăm, vreau trei meciuri, băieții au nevoie de ritm. De luni vor fi aici transferurile, trei sigur, până miercuri vor fi patru. Nu mai vreau nici eu să stau cu stres pe bancă, nu mai aveau nici fanii răbdare, felicit conducerea că au înțeles că sunt posturi unde trebuie să mărim bugetul de salarii. Vor mai fi despărțiri, eu pentru cei care mi-am dat acceptul și m-am implicat, știau asta, li s-au dat șanse la toți, nu e unul să nu spună asta. E timpul scurt, fanii nu au răbdare, nu mai e momentul să așteptăm din păcate.”

Ultimul succes al UTA-ei împotriva Politehnicii Iaşi pe teren propriu în prima divizie data din 1979, aşadar elevii lui Rednic au întrerupt o serie de 44 de ani.

Recomandările redacției