În această după amiază în jurul orei 16:30, a avut loc un accident întrei trei autotusrime pe strada Gării din Chișineu-Criș spre Sintea Mare. Potrivit celor prezenți la fața locului trei femei au fost implicate în accident, din fericire acestea sunt conștiente. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD, însă evaluarea de la locul accidentului continuă.

Actualizare

Potrivit echipajelor de salvare în accident sunt implicate patru victime, a fost nevoie de suplimentarea resurselor cu un echipaj SMURD Criș.

Actualizare 2

Un total de 10 persoane au fost evaluate medical din care trei minori și șapte adulți. Doar patru persoane au fost transportate la unitatea de primiri urgențe Arad. Este vorba despre trei femei și un minor. Victimele transportate prezentând: traumatism craniocerebral acut închis, policontuzii fiind echilibrate hemodinamic și cardiopulmonar.

  • Amalia spune:

    Cele mai multe accidentele se produc din cauza neatentiei si a vitezei axcesive. Recomand sa mai arunce cate un ochi peste codul rutier i-drpciv.ro chiar daca a trecut ceva timp de cand am obtinut permisul si consideram ca stim deja tot ce trebuie.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției