În această sâmbătă a avut loc evenimentul Vibes By The Lake pe plaja din Ghioroc. Un eveniment din cadrul Ghioroc Summer Fest organizat de către Primăria Ghioroc în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” și mulți alții. Cei care au gândit show-ul ce a avut loc pe „Litoralul Vestului” au adus DJ recunoscuți internațional precum Paul Damixie, Mike Kross, Johnny Damix dar și mulți alții. Supriza serii a fost Lino Golden care a cântat pe scena din Ghioroc în „main-event”.
Seara a fost închisă de arădeanul Mike Kross cunoscut pentru prestațiile sale de la festivale precum Arad Open Air sau Untold.

Primarul din Ghioroc, Popi Morodan Corneliu a susținut un nou eveniment ca de fiecare data care aduce valoare turismului din Ghioroc însă rămâne focusat pe infrastructura din localitate și creșterea calității vieții din Ghioroc.

„Ne bucurăm că acest proiect prinde amploare și tot mai mulți tineri vin pe plaja din Ghioroc, însă nu uitam de prioritățile noastre. În scurt timp va începe școala și trebuie să facem ultimele pregătiri pentru deschiderea școlii, un proiect ambițios care este foarte aproape de final”, transmite primarul comunei Ghioroc Popi Morodan Corneliu.

Mai jos puteți urmări clipuri cu prestația de sâmbătă seara:

Recomandările redacției