Biletele scoase la vânzare ieri de clubul UTA pentru meciul cu FCSB s-au epuizat în mai puțin de o oră, dar o parte dintre ele au ajuns pe mâinile unor oportuniști, care mai apoi au încercat să le vândă la suprapreț.

În acest context, Jandarmii Grupării Mobile „Glad Voievod” Timișoara, care vor și asigura ordinea la disputa de luni, vin cu un comunicat prin care îi invită pe fanii echipei „roș-albe” să denunțe aceste ilegalități, dar să și fie atenți la biletele false ce ar putea fi puse în circulație: „Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidelor de fotbal din cadrul „SuperLigii României”, ce se desfășoară pe Arena „Francisc Neuman”, din municipiul Arad.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se face pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de organizator. Vă recomandăm să nu achiziţionați bilete din alte surse şi nu încurajați această practică întrucât riscați să fiți înşelaţi şi să cumpărați bilete falsificate. Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012, precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ, constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor astfel de fapte sau dacă aveți cunoștință despre astfel de practici, vă rugăm să vă adresați forțelor de ordine, în mod direct sau apelând numărul unic de urgență 112.

Vă mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de măsurile luate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor competiții sportive”

Partida dintre UTA și FCSB se va disputa luni, 28 august, de la ora 21:30.

  • Ralu spune:

    NU MAI BLOCATI TOATA PELUZA UNDE ESTE GALERIA OASPETE, NU VĂ FIE FRICĂ, NU FIȚI COMOZI, LA ALTE DERBYURI MULT MAI MARI DECAT ĂSTA IN ȚARĂ STAU SPECTATORI GAZDĂ DOAR LA CATEVA SCAUNE DISTANȚĂ DE GALERIE!!!!!!! FURAȚI DIN LOCURILE SPECTATORILOR CARE VOR SĂ VINĂ LA MECI!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției