Gigi Becali a intrat în direct la televiziune și a făcut scandal după primul meci pierdut de FCSB în acest campionat, în confruntarea cu UTA. Omul de afaceri este convins că echipa lui a fost victima greșelilor de arbitraj la Arad și l-a acuzat pe arbitrul Istvan Kovacs că și-a trimis fratele să-i pedepsească jucătorii.

FCSB a pierdut la Arad duelul cu UTA și a suferit prima înfrângere din acest campionat. Florinel Coman a deschis scorul, iar oaspeții au egalat după o fază stranie. Centralul George Găman a fost chemat să vadă o fază la monitorul VAR și a acordat henț la intervenția lui Pantea, deși nu se vede clar unde îl lovește balonul. Gigi Becali este convins că a fost vorba de un complot pentru că în camera VAR s-a aflat Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs.

„Ne-ați adus echipe cu 14 jucători. Este adevărat că a lovit și mâna, dar noi nu vedem, dar înainte a lovit corpul. Dacă nu știu nici regulamentul?

Noi ne-am luptat cu unul, dar acum l-a adus și pe fratele lui. Lui Găman nu-i reproșez nimic, dar s-a speriat că i-au zis din camera VAR ce să facă. Eu nu zic că a fost hoție, că așa au vrut Găman și fratele lui Kovacs. Florinel Coman trebuie amendat. Istvan Kovacs este de vină, că fratele lui este mic, abia a ieșit din ou”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali i-a criticat pe antrenorii FCSB, din cauza faptului că au schimbat sistemul de jos, iar în finalul intervenției a revenit la greșelile de arbitraj și s-a contrat cu Ilie Dumitrescu.

Becali: „De Ngezana nici nu știu, n-am avut timp să văd. N-ai cum să vezi un jucător când joci în 10 oameni. Nu poți juca împotriva lui Istvan Kovacs”.
Dumitrescu: „N-a arbitrat, mă, Istvan Kovacs”.

Becali: „Ăsta mic nu avea tupeu dacă nu îi spunea ăla mare. El e mare arbitru FIFA acum, nu își permite să greșească. Îl bagă pe ăsta mic la înaintare. El e un copil ieșit din ou. Să aibă tupeu să zică penalty, penalty, penalty?”

Dumitrescu: „Poate Pantea învață și el pe viitor să stea cu mâinile la spate”.
Becali: „Pe noi nu ne interesează cum merge Pantea, mă interesează cum merg Istvan Kovacs și fratele lui. Nu pot să mă bat cu doi frați, e greu. Cu unul mă mai băteam. Îi mai cheamă și cum îi cheamă… numai cu Clujul ne batem la titlul anul ăsta. De aia face Kovacs asta. Eu de asta am intrat în direct acum, să zic de frații Kovacs”.

sursa: playtech.ro

Recomandările redacției