UTA a fost învinsă de Sepsi la Sfântu Gheorghe (1-0) după un final dramatic, în care Aganovic a înscris din lovitură liberă, iar Stahl a ratat o ocazie imensă chiar la următoarea fază.

Mircea Rednic nu a făcut deplasarea cu echipa, iar „roș-albii” au fost conduși de pe margine de „secunzii” Sorin Rădoi și Ștefan Boroș. La final, Rădoi a tras concluziile la conferința de presă: „Este o înfrângere pentru noi, e păcat că am pierdut în ultimul minut de prelungiri, puteam să scoatem un punct, am avut ocazie la faza imediat următoare. Dar, ăsta este fotbalul, un meci se poate câștiga sau se poate pierde dintr-o fază fixă și, din păcate, noi am pierdut acest meci dintr-o fază fixă. Știam că întâlnim o echipă bună, omogenă și știam că dacă le vom da spațiu, riscăm să avem probleme mari. Am încercat să-i contracarăm exact cu aceleași arme ale lor. Îmi pare foarte rău pentru suporterii care au venit, pentru oamenii din Arad, pentru că știu că iubesc foarte mult această echipă, iubesc acest club. Cu siguranță, această pauză care vine ne prinde foarte bine, pentru că lipsa domnului Rednic a fost destul de mare, dânsul are o experiență în fotbal, simte foarte mult lucrurile, cred că și astăzi s-a văzut lipsa dânsului” a declarat tehnicianul de 38 de ani.

Arădenii au rămas cu cele șapte puncte obținute în primele șase etape și ocupă în acest moment locul 14 în clasamentul Superligii.

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției