Câinii latră, investițiile în comuna Livada continuă pe bandă rulantă. Chiar în această seară, meciul de fotbal dintre Old boys Livada contra celor de la Șoimii Livada a inaugurat nocturna pe stadionul de fotbal din localitate. În acest fel, a fost o săptămână bogată în inaugurări pentru comuna Livada. Săptămâna a început cu datul startului lucrărilor la canalizare, lucru pe care locuitorii comunei îl așteptau de ani de zile, iar dacă primăria nu găsea surse de finanțare, ar mai fi așteptat cel puțin încă zece ani de zile până să înceapă lucrările. Apoi, tot în această săptămână a avut loc inaugurarea grădiniței din localitate, o altă investiție mult așteptată de locuitorii comunei. Iar în această seară, primarul Iosif Bimbo a inaugurat nocturna de pe stadionul din localitate.

În această seară am inaugurat nocturna de la baza sportivă Livada, unde are loc un meci amical între Old boys Livada și Șoimii Livada. Valoarea investiției din această seară este de 50.000 de lei și este realizată din fondurile primăriei, alături de trei sponsori care ne-au ajutat foarte mult și cărora le mulțumesc din suflet. Ne bucurăm de această investiție pentru tinerii noștri sportivi, dar în același timp sper ca această nocturnă să nu fie un motiv de deranj pentru cetățenii din comună și vom respecta programul de liniște pentru cetățeni. Acum copiii pot juca fotbal nu numai pe terenul sintentic, t și pe terenul mare, ne-a declarat Iosif Bimbo, primarul comunei Livada.

De asemenea, Flavius Roșca, administratorul cultural al comunei, ne-a declarat: „În această seară am inaugurat nocturna de la baza sportivă unde tinerii din comuna Livada pot juca fotbal și pe timp de noapte. Ne bucurăm că tinerii din comuna noastră pot beneficia de această investiție care a fost făcută pentru ei și nu numai, ci pentru orice cetățean care dorește să practice sport până târziu“.

Recomandările redacției