După trei victorii la rând pe teren propriu, UTA a pierdut din nou pe Arena „Francisc Neuman”. Arădenii au cedat cu 0-1 în disputa contra Universității Cluj, după golul înscris de Daniel Popa în minutul 71.

Pentru croatul Marko Stolnik a fost al patrulea meci ca integralist după transferul la Arad: „Nu e ușor să îți găsești cuvintele după un meci pierdut acasă, putem spune doar că suntem dezamăgiți, ne doream foarte mult să câștigăm astăzi. Am încercat totul în ultimele 15 minute, dar mingea pur și simplu nu a vrut să intre în poartă. Adversarii au marcat, noi nu, trebuie să îi felicităm pentru asta. Suntem încă o echipă nouă, cu foarte mulți jucători noi, dar în fiecare zi relațiile din teren se îmbunătățesc, am început să ne simțim mai bine unul pe altul în meciuri. Trebuie să devenim mai buni și să obținem puncte, până la urmă, pentru asta jucăm. Trebuie să rămânem calmi și concentrați, peste șapte-opt zile avem un nou meci, la Botoșani, și sperăm că vom câștiga”

„Roș-albii” au beneficiat și în această seară de o atmosferă superbă pe stadion, însă după meciul cu FC Voluntari de pe 30 septembrie, echipa va disputa meciurile de pe teren propriu într-un alt oraș, deoarece pe arena arădeană se va schimba gazonul. „E normal să existe presiune din partea suporterilor, în fotbal când ajungi la o echipă nouă trebuie să te adaptezi repede, cu cât faci acest lucru mai rapid, cu atât va fi mai bine pentru tine. Într-adevăr, din informațiile pe care le-am auzit, vom juca meciurile de acasă într-un alt oraș, dar încă nu există un anunț oficial. Va fi puțin mai complicat pentru noi, pentru că atmosfera de aici e incredibilă, fanii ne împing de la spate când avem nevoie, am simțit și astăzi acest lucru, le mulțumim pentru susținere. Îmi pare rău că i-am dezamăgit astăzi, dar promit că vom fi mai buni și în viitor îi vom face fericiți” a declarat Stolnik.

UTA este al șaselea club din cariera fundașului croat, după Dinamo Zagreb, NK Sesvete, Lokomotiva Zagreb, NK Varazdin (toate din Croația) și FK Auda (Letonia).

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției