Meciul din această seară contra Univerisității Cluj a fost al treilea pe care UTA l-a disputat fără Mircea Rednic pe bancă, după ce tehnicianul a fost operat la inimă. Toate trei partidele s-au încheiat cu același scor, 1-0, însă doar una a fost favorabilă arădenilor, cea din Cupă cu Dumbrăvița. În rest, „roș-albii” nu au obținut nici un punct din disputele cu Sepsi și „U” din campionat.

Antrenorul secund Sorin Rădoi a tras concluziile la final: „Suntem foarte dezamăgiți că am pierdut acest meci, suntem supărați, mâhniți, nu cred că preconizam că se poate întâmpla lucrul acesta, mai ales că ei au venit fără câțiva jucători care aveau multă experiență, având probleme, dar din păcate, noi nu am speculat aceste lucruri și am pierdut acest meci. Ne cerem scuze față de suporteri, față de oamenii din Arad, pentru că știu cât de mult suflet pun și suntem cu toții dezamăgiți”.

Chiar dacă nu a fost prezent pe bancă, antrenorul principal al UTA-ei a fost la stadion și la pauză a vorbit cu elevii săi. Din câte se pare, acest meci a fost ultimul fără tehnicianul de 61 de ani, care ar trebui să revină lângă staff-ul său la meciul din deplasare cu FC Botoșani. „Mircea Rednic a fost alături de băieți, i s-a recomandat încă o săptămână să mai aibă puțină răbdare. Clar, am spus-o și după meciul cu Sepsi că lipsa dânsului este destul de importantă pentru pentru noi. După o primă repriză în care am cedat inițiativa, deși pregătisem să începem mult mai sus, clar că au fost momente tensionate la pauză, în care chiar Mister a ridicat puțin vocea la jucători și nu cred că și-ar fi dorit cineva să fie în vestiar. Îmi pare rău că l-am adus în situația aceasta. Echipa are nevoie de experiența dânsului, va face încă o săptămână de pauză și după aceea, cu siguranță, dânsul va fi pe margine și altfel vor sta lucrurile” a declarat Rădoi.

Arădenii ocupă locul 14 în clasamentul Superligii, cu doar șapte puncte după opt partide: „Cred că este puțin prea devreme, au trecut pentru noi doar opt etape, eu cred că mai este un drum destul de lung. Într-adevăr, a fost dureroasă pentru noi această înfrângere, pentru că jucam cu o echipă care era lângă noi în clasament, dar trebuie să muncim, să fim umili și să încercăm ca etapa următoare să adunăm puncte. Eu îmi doresc să nu mai trecem prin ce am trecut anul trecut, pentru că nu a fost ușor nici pentru noi ca staff și îmi doresc să ne clasăm pe un loc cât mai bun la finalul anului” a spus antrenorul secund al „roș-albilor”.

Pe lângă „interimatul” actual de la UTA, Rădoi a mai antrenat o singură echipă din postura de principal: formația secundă a Farului.

FOTO: UTA Arad

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției