Scene sângeroase în Arad! Un bărbat și-a prin concubina cu amantul în parcarea unui magazin: Pe ea a rupt-o cu bătaia, pe el l-a înjunghiat cu șurubelnița.

Scene șocante în Arad! Un bărbat și-a prin concubina cu amantul în parcarea unui magazin: Pe ea a rupt-o cu bătaia, pe el l-a înjunghiat cu șurubelnița

Un incident șocant a avut loc în Arad, acolo unde un bărbat înșelat a ținut să-și facă singur dreptate și a trecut la fapte.

În timp ce se afla în parcarea unui magazin, un individ a surprins-o pe concubina sa în compania altui bărbat, motiv pentru care a agresat-o pe femeie, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, iar pe bărbatul care o însoțea l-a înjunghiat cu o șurubelniță în zona gâtului, anunță surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Victimele au fost transportate la spital în stare gravă, bărbatul fiind inconștient. Prezumtivul autor este în custodia polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate până în prezent nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la existența unei stări conflictuale între persoanele implicate.

În aceste momente, victima înjunghiată efectuează analizele în computerul tomograf pentru a se verifica dacă poate intra în operație. Din primele informații, starea bărbatului este gravă.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Micălaca, zona 300.

Am încercat să luăm un punct de vedere și celor de la IPJ Arad, dar nu am avut de la cine.

„update“ – Comunicat IPJ Arad: 

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

UPDATE:  https://www.glsa.ro/presupusul-amant-care-a-fost-injunghiat-in-parcarea-unui-supermarket-din-micalaca-are-55-de-ani-iar-medicii-se-zbat-sa-ii-salveze-viata/

 

Recomandările redacției