Lia Teodora Ianto vine în fața cititorilor cu cele mai recente 3 volume publicate: „A douăsprezecea aripă“ – poezie; „Opt sau infinit“ – roman; „Prea ocupată cu fericirea“ – proză, eseuri.
Cărțile au fost publicate la editura Castrum de Thymes, alături de editorul Daniel Luca și scriitorul care a făcut coperta fiecărei cărți Nicolae Toma.
„Ne-am obișnuit în ultimii ani să ne scriem unii altora scrisori, piese de muzică, ne tatuăm simboluri, etc. Dar nu ne-am pregătit să uităm, să ne uităm unii pe alții, să ștergem amintirile care azi ne definesc. Așa că vă invit să ne amintim despre noi, la o oră de poezie și poveste. Pe lângă sentimente avem nevoie și de educație, cultură și cunoaștere“, spune autoarea.
După cele 7 cărți publicate într-un singur an autoarea vine în fața cititorilor cu 3 cărți proaspete, care completează catalogul celor 23 de cărți publicate între anii 2005 și 2023. Să nu uităm că ea a început să scrie poezie la vârsta de 12 ani, în anul 2000 avându-l ca îndrumător spiritual și cultural pe părintele Emil Roman (Dumnezeu să îl ierte.)

 

Recomandările redacției