Grupa D a Cupei României, din care face parte și UTA, a început cu o surpriză. FC Voluntari, echipă antrenată de Ilie Poenaru, a trecut cu 2-0 de campioana Farul Constanța pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Gheorghe Hagi a aliniat un prim 11 cu mai multe rezerve, iar ilfovenii au profitat și au reușit să marcheze primii, în minutul 8: Nicolae Carnat l-a găsit în careu pe Daniel Florea, iar acesta, nemarcat, l-a învins pe Buzbuchi cu un șut din șase metri. Scorul final a fost stabilit în minutul 85, când Ionuț Andres a punctat cu o lovitură de cap la o fază fixă.

Victoria este o gură uriașă de aer pentru Ilie Poenaru, care se afla într-o situație dificilă după ultimele rezultate din Superligă, mai exact trei înfrângeri la rând, cu CFR Cluj, Hermannstadt și Poli Iași. Sâmbătă, de la ora 14:30, ilfovenii vor juca chiar la Arad, în etapa a 11-a a campionatului.

Celelalte partide din prima rundă a Grupei D se vor disputa mâine: Gloria Buzău – UTA, de la ora 16:00 și CS Tunari – Universitatea Craiova, de la 16:15.

FOTO: captură Digi Sport

Recomandările redacției