Această informare este dată de Primăria comunei Şepreuș, sat Șepreuș, Piaţa Rebeliunii, Nr.1, județul Arad; Tel: 0257-356262. Fax: 0257-356262; E-mail: primariasepreus(Qgmail.com, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Crișuri” Oradea „Aviz de gospodărire a apelor” pentru realizarea lucrărilor cuprinse în proiectul „Reabilitare şi modernizare complex sportiv, str. Florin Pârvu, sat Şepreuș, comuna Şepreuș, judeţul Arad”.

Această investiție este una nouă.

Ca urmare a investiţiei vor rezulta permanent ape uzate menajere, ce se vor evacua în bazin vidanjabil şi duse apoi la Staţie de epurare.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului după data de 25.09.2023.

Recomandările redacției