La ultimul meci disputat în acest an pe Arena „Francisc Neuman”, UTA a remizat, scor 0-0, cu FC Voluntari. „Roş-albii” au dominat jocul de la un capăt la celălalt şi şi-au creat mai multe ocazii importante, dar nu au reuşit să înscrie în poarta lui Fernandez.

Arădenii au început mai hotărâți partida şi au avut o primă ocazie în minutul 2, prin Mihai, al cărui şut a fost blocat de portarul Fernandez. Presiunea asupra careului ilfovean a continuat, iar a doua şansă mare de gol i-a aparținut lui Micovschi. Lansat de Cooper, acesta a scăpat singur cu portarul, dar Fernandez a respins din nou. Fabry i-a iertat şi el pe oaspeți în minutul 23, când a intrat în careu din lateral şi a tras prin fața porții. Utiştii au cerut penalty trei minute mai târziu, pentru un presupus henț comis de Matricardi, însă nici „centralul” Călin, nici arbitrii din camera VAR nu au acordat lovitură de la 11 metri. După o jumătate de oră dominată de utişti, jocul s-a liniştit, iar la pauză s-a intrat cu scor alb.

Tot arădenii au început mai bine şi în partea secundă şi au ratat o primă oportunitate în minutul 50. După o combinație cu Micovschi, Fabry a tras de la 13 metri, peste poartă. Oaspeții au replicat prin Doru Andrei, al cărui şut în cros a fost respins de Iacob. Următoarele 30 de minute au trecut fără faze de poartă, cu o dominare sterilă a „roş-albilor”. În minutul 90, UTA a avut un corner, fază care s-a încheiat cu un şut peste poartă al lui Pop. La ultima fază importantă a meciului, Fabry a scăpat în careu şi a încercat un şut cu exteriorul, care a trecut puțin pe lângă poartă, iar arbitrul Călin a fluierat fluierul final.

Pentru utişti urmează un meci pe terenul Petrolului, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 14:00.

Formații: 

UTA: Fl. Iacob – Rodrigues (Ofosu 46), Stolnik, Benga, Abeid – Freitas, C. Mihai (R. Pop 71) – Stahl, Fabry, Micovschi (Marku 71) – Cooper (Vucenovic 71) Rezerve neutilizate: Kucher – Stanciu, Markov, Dumitrașcu, Holst. Antrenor: Mircea Rednic

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho (Cocian 85), Matricardi, Paz, Andres – Boboc, Rață, Sigurjónsson (Bozickovic 90), D. Andrei (Voican 66) – D. Florea (Nemec 66), Dumiter (Carnat 66). Rezerve neutilizate: Vâlceanu – Niță, Crepulja, Armaș. Antrenori: Ilie Poenaru și Marin Dună

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – George Neacșu (Câmpulung Muscel), Romică Bârdeș (Pitești). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj).

Camera VAR: Istvan Kovacs (Carei), Ionel Dumitru (Gherghița)

Observator FRF: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Delegat LPF: Viorel Ilinca (Pitești)

FOTO: UTA Arad

 

 

Recomandările redacției