Deși nu a făcut un meci rău, UTA nu a reușit să înscrie în poarta lui FC Voluntari și a obținut un singur punct în ultimul meci disputat în acest an pe Arena „Francisc Neuman”. Arădenii au rămas pe loc de baraj, 14, o situație destul de îngrijorătoare ținând cont și de faptul că „roș-albii” nu vor mai juca la Arad până în 2024.

Scorul final, 0-0, a fost extrem de dezamăgitor, dar dincolo de problemele de la finalizare, Mircea Rednic nu a avut ce să reproşeze elevilor săi după evoluția de astăzi: „Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu și de joc, am fi meritat mult mai mult decât am obținut. Am făcut o primă repriză foarte bună, cred că cea mai bună din acest sezon, dar a lipsit golul. Am avut situații, problema e că ultima pasă nu a fost cea mai bună, puțin egoism la unii jucători, dar ca atitudine, prezență, nu pot reproșa mare lucru. În repriza a doua jocul s-a echilibrat, a apărut oboseala. Ne-a lipsit golul, ei nu ne-au pus nicio problemă, doar un șut scos de Iacob în corner, în rest nu au avut vreo ocazie clară. Cu „U” Cluj am jucat prost și am pierdut, acum am jucat bine și nu am câștigat, meritam mai mult la cum s-a jucat”

La final, unii spectatori l-au contestat pe tehnician și i-au reproșat acestuia poziția actuală din clasament: „Toți vrem mai mult, dar nu cred că se justifică atitudinea unor spectatori, având în vedere situația din acest sezon. Toți l-am vrea pe Messi, dar trebuie să ne încadrăm în buget, problema a fost că nu ne-am mișcat mai rapid. Ofosu e aici doar de două săptămâni și trebuie să îi dau timp la meciuri oficiale, să aibe ritm. Toți vrem să îi aducem pe Messi sau Ronaldo, nu se poate, astea sunt limitele de buget, eu am răbdare și încredere. Normal că fanii vor să câștigăm meci de meci, dar sunt și situații când nu vrea să intre în poartă, avem doar doi atacanți, nu avem foarte multe soluții în zona asta, am făcut eforturi, ne-am zbătut, dar nu am reușit să aducem mai mulți atacanți, doar asta reproșez și mie și celorlalți. Au trecut 10 etape, dacă de acum gândim negativ… Suporterii nu au răbdare, îi înțeleg, dar în situația de acum, cu lotul pe care îl am la dispoziție, în nici un caz nu vom ajunge în situația de a retrograda sau de a fi la baraj, sunt ferm convins” a afirmat Rednic la finalul partidei.

UTA va juca etapa viitoare la Ploiești, iar după pauza rezervată echipelor naționale va disputa primul meci pe teren propriu la Oradea, contra Rapidului.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției