Conducerea primăriei Livada își arată din nou sprijinul pentru producătorii locali. Bucurându-se de o promovare constantă din partea administrației locale, mediul de afaceri autohton nu doar că este scos în evidență cu fiecare ocazie posibilă, dar primăria depune eforturi pentru a-i ajuta pe producători și de a le oferi posibilitatea de dezvoltare.

Un astfel de eveniment este organizat de primăria Livada în zilele de 14 și 15 octombrie, cu începere de la ora 10.00. Este vorba despre expoziția Producătorilor locali, care se va organiza pe platoul de lângă parcul din Livada.

În cadrul acestui eveniment, producătorii locali vor avea posibilitatea să își promoveze produsele. Pe lângă vânzarea de produse, de asemenea, pot schimba idei cu ceilalți producători prezenți la eveniment, iar afacerile se pot extinde. Este un gen de târg care se organizează în foarte multe țări europene, tocmai cu scopul de a promova afacerile locale. Producătorii interesați să participe sunt rugați să sune la 0786.023.441“, ne-a declarat Flavius Roșca, administratorul cultural al comunei Livada.

Un alt moment când producătorii locali din Livada sunt promovați într-un mod asemănător îl constituie zilele comunei.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției