„Oficialii” UTA-ei s-au întors astăzi la Oradea, pentru a se asigura că vor avea timp să facă toate lucrările solicitate de FRF și LPF în vederea omologării arenei „Iuliu Bodola” pentru meciul de pe 20 octombrie (ora 21:00), cu Rapidul. Este vorba despre o omologare provizorie, pe care „roș-albii” o vor obține, atâta timp cât s-au apucat de astăzi de lucrări.

Vizate au fost platformele pentru camerele care vor deservi sistemul VAR și lărgirea accesului la peluza a doua, cea fără tabelă de marcaj, dar se are în vedere și creșterea capacității internetului prin fibră optică. De asemenea, va fi mărit și numărul de locuri, după ce se vor mai monta încă 750 de scaune într-un colț. În aceste condiții, stadionul „Iuliu Bodola” ar urma să aibă aproximativ 12.600 de locuri pe scaune, conform bihon.ro.

Săptămâna trecută, alături de o delegație a clubului UTA, au fost prezenți la stadion reprezentanți ai deținătorilor drepturilor TV, EAD, FRF, ai Primăriei Municipiului Oradea și ai altor instituții implicate în organizarea jocurilor din prima divizie.

Următorul meci pe teren propriu al UTA-ei în Superligă, după cel cu Rapidul, va avea loc luni, 6 noiembrie, de la ora 18:00, împotriva lui Dinamo. Acesta ar trebui să se dispute tot la Oradea, asta și în funcție de cum va ieși organizarea de la jocul cu giuleștenii.

„Roș-albii” vor putea reveni pe Arena „Francisc Neuman” după desfășurarea lucrărilor de schimbare a gazonului, care ar trebui să se încheie în luna decembrie.

FOTO: bihon.ro

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției