Kevin Luckassen a profitat de situația complicată din atacul UTA-ei, după suspendarea lui Cooper și accidentarea lui Vucenovic, și a fost titular la primul său meci în tricoul „roș-alb”. Olandezul i-a răsplătit încrederea lui Mircea Rednic, marcând golul de 2-2, care a adus un punct utiștilor din meciul disputat la Oradea.

Importanța reușitei a fost și mai mare, deoarece a venit împotriva fostei sale echipe, Rapid. „Am avut o motivație suplimentară la acest meci pentru că am jucat împotriva fostei echipe. A fost un meci greu, ei au avut două ocazii în prima repriză și au marcat de două ori, noi în schimb am ratat, iar în repriza a doua poate că meritam mai mult. Avem mulți jucători noi, încă nu ne cunoaștem suficient, este dificil și e bine că nu am pierdut, sperăm ca la următoarele partide să câștigăm. Atmosfera a fost superbă astăzi, am avut mulți suporteri în tribună” a declarat fotbalistul batav.

Mircea Rednic îl cunoaște bine pe Luckassen, deoarece a lucrat cu el atât la Poli Iași, cât și la Viitorul (actuala Farul): „Mă bucur că Kevin, care a venit de opt zile, a rezistat aproape 75 de minute, chiar mai bine, a înscris, asta e bine pentru un atacant” 

Golul din această seară a fost cel cu numărul 23 pentru Luckassen în Superligă. Nouă au fost marcate în tricoul Viitorului, şase pentru Sepsi, cinci la Iaşi şi două pentru Rapid.

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției