Găsirea unui loc de parcare în timpul orelor de lucru, în centrul Aradului, a adevenit o problemă tot mai mare pentru șoferi. Unul dintre arădeni sătul să tot „dea ture”  fără succes a început să studieze dacă mașinile parcate pe centrul orașului sunt în regulă. Două zile la rând s-a plimbat printre ele și a constatat că din 30 parcate, 26 au expuse legitimații de handicat.

„Nu pot să cred că toți cei care le conduc suferă vreun handicap. Am constatat că sunt mașini parcate lângă instituții. Noi ceilalți nu mai avem loc”, este mesajul arădeanului care a și trimis redacției două filmulețe.

  • Csk spune:

    Cine se ocupa de locurile de parcare e retardat. Indiferent ca nu iese in oraș sa vadă fizic situația si face totul din pix tot retardat e. In special in zona teatrului dau minim 5-6 ture echivalentul a minim 30 de minute pentru a opri la un client. Cine are zece clienți in zona se ia de cap. Astăzi am căutat loc de parcare de la 9:30 la 11:33 pentru a merge la 2 clienti. M-am dat bătut si am preferat sa merg acasă. Posibil sa se vrea închiderea magazinelor/afacerilor. Doamne ajuta!

  • Florin spune:

    Să „de-a” ture, nu să „dea”?

  • Grigore spune:

    Se fac legi doar pentru fraieri(noi suntem fraieri), iar iei smecherii de prin instituții cu salar de zeci de mii de euro nu au bani sa plateasca parcare, și își rezolva pe pile statutul de handicapat, faina tara

    • Netwatcher spune:

      Dragă Grigore!
      Îţi doresc din tot sufletul să ai şi tu o astfel de legitimaţie de parcare, indiferent prin ce metode o obţii. Atunci vei vedea ce bine e să parchezi acolo unde vrei şi când vrei.
      Mult succes pe la comisiile de evaluare!

  • Nicu Tutu spune:

    Părerea mea e să ne facem toți legitimații de astea și să falimentām reconsul o firmā racordatā la banul public prin interrpusul Botox

  • alexandrion spune:

    Cel putin suspect, verificati si atatcei care detin o astfel de autorizatie fara a avea dreptul cat si cel care i-a eliberat-o pa puscherie pentru fals !

  • Ungurean Octavian Petru spune:

    Noi restul suntem handicapați că nu reușim să luăm atitudine împotriva abuzurilor la care suntem supuși de către autoritățile infestate de nepotism și alți protejați ai clasei politice.

  • Tavi spune:

    Noi restul suntem handicapați că nu reușim să luăm atitudine împotriva abuzurilor la care suntem supuși de către autoritățile infestate de nepotism și alți protejați ai clasei politice.

  • Abc spune:

    Problema nu e ca au legitimatii de handicapat….ar trebui sa avem o baza legala care sa prevada ca masinile cu asemenea legitimatie pot fi conduse doar de persoane cu handicap, nu de toate rusele, prieteni, etc.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției