UTA și-a complicat situația în Grupa D a Cupei României după eșecul suferit la Oradea împotriva Universității Craiova, scor 0-1. O echipă a arădenilor cu multe rezerve nu a arătat mare lucru din punct de vedere ofensiv, iar oaspeții au reușit să se impună la limită, după reușita lui Mateiu din minutul 80.

A fost un nou gol primit în urma unei faze fixe, spre dezamăgirea lui Mircea Rednic: „O înfrângere, un gol din corner, iar din fază fixă. Vorbim, discutăm, decidem cine trebuie să marcheze, cine trebuie să acopere zona, și suntem surprinși. S-a văzut clar că echipa nu era omogenă, nu am fost obligat, dar trebuia să fac unele schimbări, pentru că sunt jucători care au jucat mai puțin și aici era o posibilitate, în primul rând și pentru ei, ca să demonstreze că pot să mă bazez pe ei, că merită să fie în lotul acestei echipe. Era o șansă foarte bună, unii au făcut-o, unii n-au făcut-o, pentru că n-am mai avut același joc de pase, foarte multe mingi pierdute, le-am dat posibilitatea ca ei să ne domine, să aibă o posesie bună, să-și creeze câteva situații, n-au fost situații clare de a marca, în repriza a doua au avut o bară și apoi parcă încă o ocazie, când a scos Kucher. Dar noi n-am contat, în prima repriză chiar n-am contat în atac. A doua repriză a fost mult mai bună, am avut câteva situații prin Leidsman, dar foarte puține. Nu a fost oboseală, poate doar de la drum, dar cei care au intrat n-au prea avut minute în ultimele două meciuri, de aia am și decis ca cei care au jucat foarte mult, șase-șapte jucători care au fost titulari ultimul meci, au rămas acasă și s-au antrenat”

Arădenii au fost susținuți din tribune de aproximativ 4000 de fani la al doilea meci disputat în „exil” pe „Iuliu Bodola”: „Noi le mulțumim, cei de aici încearcă să ne creeze condiții bune pentru joc, e clar că nu e același lucru, una e să joci acasă, la Arad, cu stadionul plin și una e să joci la Oradea, în această zi, la ora 18, când lumea nu iese de la servici, de aceea nu a fost atât de multă lume. Dar, totuși, vreau să le mulțumesc că au venit și că au susținut echipa, sper ca la meciul cu Dinamo stadionul să fie plin” a afirmat experimentatul tehnician.

Pentru utiști urmează partida cu Dinamo, din etapa a 15-a a Superligii, care se va disputa tot la Oradea, luni, de la ora 18:00.

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției