Titularizat de Mircea Rednic după evoluțiile bune din ultima perioadă, Claudiu Micovschi nu a făcut un meci rău contra Farului, însă eforturile sale și ale colegilor din compartimentul ofensiv nu s-au concretizat pe tabelă.

„Suntem puțin dezamăgiți de acest rezultat, dar, per total, a fost un meci echilibrat. Am început mai prost în primele minute, adversarul a avut posesia, dar după ne-am revenit, am avut situații dar nu am reușit să marcăm. Meci de meci trebuie să atacăm cu toții și să ne apărăm cu toții. Mereu trebuie să fim optimiști, ne așteaptă miercuri ultimul meci al anului, cu Craiova, un meci foarte important, trebuie să luăm cele trei puncte, avem nevoie de acele puncte și sperăm cu toții să le ducem acasă. Din păcate, stadionul pe care disputăm meciurile de pe teren propriu s-a tot schimbat, dar sperăm să ne întoarcem cât de curând la Arad și așteptăm să vină publicul în număr cât mai mare” a declarat mijlocașul arădenilor la finalul partidei de la Sibiu.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și el la final despre evoluția lui Micovschi: „Am pregătit meciul cu Marcelo (n.a Freitas) și Mihai în zonă centrală, ei deja au niște automatisme. Așa, a trebuit să schimb, să joc cu Mico la mijlocul terenului, dar s-a descurcat foarte bine, a făcut un meci bun”

Micovschi a marcat primul său gol pentru UTA chiar contra Farului, în duelul disputat în octombrie la Ovidiu.

Recomandările redacției