Reunirea lotului la UTA e programată mâine, iar formația „roș-albă” se va pregăti din nou pe plan local, cum a făcut-o și în vara anului trecut.

Arădenii vor disputa două meciuri amicale, ambele cu formații din liga secundă maghiară. Mai întâi, utiștii vor întâlni FC Ajka miercuri, 10 ianuarie, la Mako, iar pe 13 ianuarie, elevii lui Mircea Rednic vor juca la Budapesta, împotriva celor de la Honved. Ambele partide de pregătire ar trebui să se dispute la orele amiezii. Ajka ocupă penultimul loc (17) în acest moment în NB II, cu 11 puncte obținute în 17 meciuri, în timp ce Honved e pe locul 11, cu 22 de puncte, dar și un meci în plus.

„Roș-albii” au anunțat șase despărțiri până acum în această iarnă, dar numărul ar putea să mai crească, deoarece Herald Marku și Denis Dumitrașcu au șanse foarte mici să continue la Arad. La capitolul achiziții, UTA nu a confirmat până acum transferul vreunui fotbalist, însă arădenii au mai multe nume pe listă pentru a înlocui jucătorii la care s-a renunțat în ultima perioadă.

Recomandările redacției