La revenirea pe Arena „Francisc Neuman”, UTA a obținut o victorie importantă, 2-1 cu Sepsi, care îi ține pe „roș-albi” în lupta pentru play-off. Al doilea gol al arădenilor a fost marcat de portughezul Diogo Rodrigues, care a fost titularizat de Mircea Rednic în banda stângă a defensivei. În minutul 50 al partidei, Rodrigues a intrat în careu după o combinație cu Micovschi, l-a depășit pe Ciobotariu și a înscris cu un șut la colțul lung din 13 metri.

Utilizat în stânga, a înscris în permieră pe prima scenă din România, golul său dovedindu-se a fi decisiv” este descrierea făcută de site-ul LPF.

Este a doua prezență a lusitanului într-o formulă ideală, după cea din runda 4, când a contribuit la reușita lui Andrej Fabry din meciul cu Poli Iași.

Echipa etapei 23: Zima (Petrolul) – Manea (CFR Cluj), Bouhenna (Politehnica Iaşi), Ngezana (FCSB), D. Rodrigues (UTA Arad) – Balaure (FC Hermannstadt), Şut (FCSB), R,. Deaconu (Farul Constanța) – C. Deac (CFR Cluj), Burmaz (Rapid), Fl. Coman (FCSB). Antrenor: Elias Charalambous (FCSB)

FOTO: UTA Arad

Recomandările redacției