Lăsat pe bancă de Mircea Rednic pentru meciul de astăzi cu FC Voluntari, Andrej Fabry a intrat în repriza secundă și a decis partida cu reușita din minutul 77, când a punctat cu o lovitură de cap din șase metri după o centrare a lui Căpușă.

După ce a înscris, slovacul a făcut un gest și a adresat mai multe cuvinte băncii tehnice, însă situația s-a liniștit după fluierul final care a consfințit victoria cu 1-0 a „roș-albilor”: „Este o victorie foarte importantă, am făcut un meci bun, am jucat bine, ne-am creat ocazii. În repriza a doua am avut mai multe ocazii, am ținut de minge și am câștigat meciul. Când am intrat pe teren, antrenorul mi-a spus să schimb jocul, am marcat și sunt bucuros pentru asta. A fost o centrare foarte bună a lui Căpușă, am văzut spațiul și l-am atacat, centrarea a fost bună, așadar nu mi-a fost greu să înscriu. După gol am făcut semne către bancă, am spus că merit să joc. Antrenorul m-a felicitat pentru gol și mi-a spus să continui la fel în partidele următoare. Este o victorie importantă, credem în șansa noastră, dacă jucăm la fel ultimele patru etape și vom încerca să le câștigăm, vom vedea la final ce va fi. Sper ca golul meu să-l facă pe antrenor să mă titularizeze în partida viitoare. Va fi un meci greu împotriva Petrolului, dar sper că pe teren propriu, în fața fanilor noștri, putem câștiga. Dacă vom juca tot așa, în stilul nostru, cred că vom avea șanse la play-off”

Reușita de astăzi a fost cea de-a cincea pentru Fabry în Superligă, așadar l-a egalat pe Claudiu Micovschi în topul celor mai buni marcatori ai arădenilor. „Decarul” UTA-ei a înscris o dată și în Cupa României, în meciul de la Arad cu CSC Dumbrăvița.

FOTO: captură Digi Sport

Recomandările redacției