UTA revine cu un punct din meciul de pe terenul Universității Cluj, după remiza albă înregistrată în această seară. Gazdele au dominat partida din punct de vedere teritorial, însă ocaziile la cele două porți au fost puține și rezultatul final a fost echitabil.

Mircea Rednic a reacționat la finalul întâlnirii: „Sunt puțin supărat, pentru că am jucat cu teamă, mai ales în prima repriză. Foarte multe greșeli de-astea simple. Nouă ne-a fost teamă, dar cred că și la ei a existat teamă, din moment ce n-au jucat cu niciun atacant, e clar, au așteptat, s-au bazat mai mult pe jocul individual al lui Nistor sau al celor din față. Mă așteptam la mai mult. E a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm, mai ales că au lipsit și trei titulari, iar la noi se cunoaște, mai ales acolo în față. E un punct, am trecut pe locul 2, orice punct contează în play-out, acum urmează două meciuri acasă, sper să le jucăm cu suporteri și eu sunt sigur că o să ne concentrăm ca să obținem cele trei puncte. Meciul trecut am luat trei goluri, acum e bine că nu am luat gol, ne-am apărat bine, i-am blocat foarte bine, la Nistor nu i-am dat șanse să se elibereze, să-și valorifice pasele. Dar mi-aș fi dorit mai mult, noi în afară de șutul lui Morar în prima repriză și ce am mai avut apoi n-am fost periculoși deloc, nu am contat și nici nu puteai să speri la mai mult. Dacă stau bine să mă gândesc, ocazia cea mai mare cred că noi am avut-o, cu Omondi, în repriza a doua, dar e foarte puțin”

Vineri, „roș-albii” vor juca la Arad împotriva lui FC Botoșani, însă sunt mari șanse ca duelul să se dispute fără spectatori după decizia luată de Comisia de Disciplină cu câteva zile în urmă: „Eu cred că o amendă pentru noi ar fi suficientă, iar la Dinamo o etapă și amendă ar fi suficient. Eu sper să se revină, ținând cont de datele pe care le avem legat de ce s-a întâmplat acolo. Ar fi păcat să fim atât de drastici, tot vorbim să aducem lumea la stadion… Nu e normal ca un oraș întreg să sufere, cei care greșesc trebuie opriți și amendați și ei să plătească. Nu din cauza a cinci-șase inși două cluburi cu tradiție, două cluburi care aduc suporteri la stadion, să nu poată juca cu spectatori. Vedeți și în străinătate, suporterii fac echipele să joace. O să fie foarte greu pentru noi, din momentul în care ne-am întors acasă am avut în șase meciuri cinci victorii și un egal. Sper că cei care vor judeca se gândesc la binele fotbalului” a declarat antrenorul UTA-ei.

Arădenii au în continuare ca obiectiv câștigarea play-out-ului, chiar și fără posibilitatea de a participa la barajul pentru Conference League: „Chiar dacă în acest an nu am luat licența pentru Europa, ne dorim să câștigăm play-out-ul, e vorba și de bani, e vorba și de moral, e o echipă care a pornit de la zero, au venit câți au venit și am reușit totuși să facem o echipă bună” a spus Mircea Rednic.

Recomandările redacției