Echipa U17 a UTA-ei a disputat astăzi prima manșă a semifinalei din Liga Elitelor, împotriva celor de la FCSB, iar meciul de pe „Motorul” s-a încheiat la egalitate: 2-2.

Arădenii au deschis scorul prin Denis Țăroi, care a punctat cu un șut de la 12 metri, dar oaspeții au egalat înainte de pauză prin Luca Ilie. FCSB a trecut în avantaj în minutul 56, când Andrei Gogescu a înscris cu o lovitură de cap, dar ultimul cuvânt le-a aparținut utiștilor, după doar trei minute, când Adrian Dragoș a stabilit scorul final tot cu o lovitură de cap.

„Una peste alta, este un rezultat echitabil. Mai puteam marca și noi, mai puteau marca și ei, important este că băieții își dau seama că nu sunt cu nimic mai buni decât noi și, vorba aia, FCSB a câștigat seria grea din zona Bucureștiului, fiind chiar peste Farul lui Hagi. Le-am spus că trebuie să fie mândri că joacă o semifinală națională și vor juca și o finală, noi sperăm că pe cea mare. Nu e nimic pierdut, mergem la București să câștigăm, avem o săptămână să ne refacem jucătorii cu probleme și să pregătim și mai bine returul”, a declarat antrenorul UTA-ei U17, Costel Bogoșel, care îi are alături pe banca tehnică pe Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Returul se va disputa duminică, 28 aprilie, de la ora 11:00, la baza ARCOM Berceni din capitală. În cealaltă semifinală se întâlnesc Universitatea Craiova și Farul Constanța.

Formații:

UTA: L. Roșu – Felea, Indreica, Groza, Ștef – Șiclovan, M. Rusu (80 Marinescu) – Popa-Leca (58 Calotă), Țăroi (80 Centye), Ad. Dragoș (70 I. Ilie) – Huc (58 Baba). Antrenori: Mihai Petcuț, Costel Bogoșel.

FCSB: Al. Popa – Panait, Ciocîrlan, Șoșu, Alecsandroaie, Colibășanu, Necșulescu, Lasjlo, Tătaru, Gogescu, Ilie. Au mai jucat: Costache, Ianculescu, Pană, Roșu. Antrenor: Ionuț Ilie.

Arbitri: Raul Bodîrlău (Hunedoara) – George Suciu (Câmpia Turzii), Paul Pojar (Cluj Napoca)

Recomandările redacției