În data de 10.05.2024, prin intervenția primarului Ioan Nuțu Herbei, Primăria Comunei Moneasa a primit o donație din partea Primăriei Orașului Heimsheim din Germania, constând într-o autospecială de stingere a incendiilor, dotată cu toate echipamentele necesare pentru intervenții în cazuri de accidente, calamități naturale și incendii.
„Pe această cale mulțumim tuturor celor care s-au implicat în aceasta acțiune prin donare și transport în condiții bune a autospecialei de pompieri.
Această donație conferă cetățenilor Comunei Moneasa un plus de încredere în acționarea promptă a personalului Primăriei Comunei Moneasa în caz de situații speciale”, a declarat primarul Ioan Nuțu Herbei.
În urmă cu ceva timp, primarul ne declara: „Având în vedere că am început construirea unei hale PSI în urmă cu ceva timp și totodată nutrind speranța că vom reuși să o finalizăm în acest an, am primit o veste bună de la un prieten din Germania. Acesta va face o donație comunei noastre, constând într-o mașină de pompieri.

Mașina este utilată cu tot ce este nevoie pentru stingerea incendiilor și pentru operațiunile de descarcerare. Este un model 4 x 4, marca MAN. Mașina se află într-o stare foarte bună și nu deține mai mult de 19.000 de kilometri la bord“.

Recomandările redacției